Cancel JubileumStreetparty

Beste  muziekliefhebbers en feestgangers,

Helaas zijn we genoodzaakt om ons Jubileumstreetparty, die gepland was op 22-8-2020, te cancelen!

WAAROM?

Het plaatselijke bestuur van Zutphen, ook mede door de laatste ontwikkelingen, heeft vandaag besloten om op het ‘feestterrein’ alleen vaste zitplaatsen toe te staan en ook geen statafels, waar wij dus de gasten, op vaste stoelen moeten blijven zitten en dus niet mogen gaan ‘lopen’, behalve dan naar het toilet, drankpunt of snackpunt te wandelen.

Jullie begrijpen dat met zulke maatregelingen, wij geen feestje kunnen bouwen, terwijl we ons best hebben gedaan om aan de strikte Covid-maatregelingen van de de overheid te voldoen en een nette plattegrond hebben aangeleverd met de belangrijke looprichtingen enzovoort, werkelijk aan alles is gedacht…helaas!

Maar….om alleen vaste zitplaatsen, waar je moet! blijven zitten en dus gebonden en zonder bewegingsvrijheid, kan je helaas echt geen feestje bouwen.

VERPLAATSEN DATUM:  De mogelijkheid is er om het hele gebeuren te verplaatsen, alleen is het nu nog onduidelijk wanneer dan….

TERUGSTORTEN:  Alle gestorte bedragen op de rekening van Scenic sound, worden natuurlijk teruggestort!

Ik wil jullie allen voor nu, in ieder geval bedanken voor de moeite en tijd en natuurlijk de vrijwilligers die toch maar klaar staan en de inzet van de bands met aanhang en iedereen die moeite hebben gedaan en klaar stonden, om het eigenlijk een geweldige feest van te maken.

WORDT VERVOLGD!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s